A legjobb tippek a bőrápolás a meleg évszakban

Nyári bőrápolási tippek
Nyáron, nem csak a ruhák lesz könnyebb, levegős, hanem a bőrápolás kell alkalmazkodni a melegebb évszakban. Ellentétben a tél, a hangsúly most már nem annyira az ápolási sorozat, hogy a magas százalékos zsír.

Nyáron a hőmérséklet emelkedik, a bőrünk jobban ki van téve a napnak, mivel rövidebb ruhákat hordunk (télen, főszabály szerint, csak az arcunk van kitéve az időjárásnak). A magasabb hőmérséklet és páratartalom növeli az izzadságot, ahogy a test megpróbál lehűlni. Ez olajosabbá teszi a bőrt, mint télen, ugyanakkor növeli a pattanások kockázatát. Fürdés a forró nyári napokon nagy a hűtés, de mi ki magunkat a vegyi anyagok a fürdőkádban, ezen kívül, ez szárítja a bőrt, valamint a sós víz fürdés közben a tengerben.

Megfelelő bőrvédelem nyáron
Bőrápolás nyáron a bőrápolás alapja nyáron, először is, a bőr védelme az ultraibolya sugárzás (UV védelem), a legjobb tenni egy megfelelő fényvédő.

Nyáron a folyamatos, erős napsugárzás erősen befolyásolja a bőrt. Ezért fontos, hogy a bőr rendszeresen és óvatosan összeolvadjon. Ezen kívül, UV sugarak is hozzájárulhat a bőrrák kialakulásához.

Ehhez mindig állítsa be a fényvédő a bőr típusát (minél világosabb a bőr, annál magasabb a napvédő faktor). SPF legalább 20. Így a bőr jól védett a leégéstől, ami egyébként vezethet hámlás a bőr. Ezen kívül, gyors öregedés a bőr is megelőzhető. Főszabály szerint, alkalmazása során fényvédő tej vagy fényvédő nem lehet túl gazdaságos, hogy egy jó védőhatás. Azok, akik sokat izzad mindig inkább vízálló orvosság, különben a védelem lehet gyöngyökkel.

A napközi, kozmetikai termékek gyakran már naptej, figyelni, hogy a vásárlás a nyáron.

Ruházati nyár, informális helyek
Is, a megfelelő ruházat segítségével, meg tudja védeni magát a veszélyes napfény. Ügyeljen arra, hogy a bőrét a lehető legjobban fedje le. Még ruhákat is lehet venni beépített UV védelemmel.

Ha lehetséges, keressen árnyas helyeket, hogy megvédje a bőrt. A napozás a legveszélyesebb 10-15 óra között, ahogy a nap a legerősebben süt.

Kerülje a nyári akne
A fokozott verejték és a megnövekedett sebum közvetlenül a pórusok eltömődéséhez vezet. Ezért fontos, mint része a bőrápolás, hogy alaposan tisztítsa meg a bőrt, ez is megakadályozza a bőrhibák. A tisztítás, akkor is használja alapok eukaliptusz vagy mentol kivonatok, tartja a pórusok tiszta, valamint egy frissítő hatása.

A készítményekben kevés zsírnak kell lennie, és egy heti mély tisztító maszk segíthet megóvni a bőrt a csúnya pattanásoktól.

Távolítsa el a téli gondozást, és kompenzálja a folyadékveszteséget
Része a nyári bőrápolás, cserélje ki a több olajos is hidratáló termékek. A bőr már nem igényel fokozott zsírtartalom ezekben a bőrápoló termékek nyáron. A nap, a hő és az izzadás azonban a bőr folyadékának elvesztéséhez vezet, amelyet egyensúlyban kell tartani ahhoz, hogy a bőr gyönyörűnek és egészségesnek tűnjön.

Testápoló vagy testápoló nyáron?
Mindkét kezelés áll a krém, de a testápoló magasabb vízszint, ezért alapvetően a legjobb választás a nyáron, mivel ideális kompenzálni a folyadékveszteség.

Bőrápolás nyáron fürdés után a fürdőben vagy a tengerben
Fürdés után mindig hideg vízzel öblítse le a testét, hogy eltávolítsa a klórt és a sót. Tusfürdő vagy tusfürdő, ugyanakkor támogatja a tisztító hatás. Ahhoz, hogy a bőr egy kis nedvességet, akkor használhatja testápoló vagy egy nap utáni termék után, hogy.

Sok ital a gyönyörű bőr
Különösen nyáron, forró hőmérsékleten a test gyorsabban szárad, és a bőr szenved tőle. Ideális esetben iszik körülbelül két-három liter vizet, vagy cukormentes tea naponta nyáron. A folyadék egészséges és rugalmas bőrt biztosít.

Kerülje a forró zuhanyt
Túl meleg víz növeli a veszteség nedvesség a bőrön. Jobb meleg és rövid zuhany nyáron. A hidegebb víz azt is biztosítja, hogy a vérkeringés javuljon, és a bőr keményebb lesz. Ideális esetben, használja Bodymilk egy zuhany, vagy egy hidratáló zuhany, mindkettő tartalmaz krémet, így ellensúlyozza a szárítás a bőr a zuhanyozás során.

Arc spray biztosítja a nedvességet az arc
Amellett, hogy a gyors hidratáló, arc spray biztosítja a kellemes hűtés az arcon. Ebben az esetben a sárvédő rövid ideig maradvány nélkül visszahúzódik.

Kiegészítő Nyári Bőrápolás
Az arcmaszkot nyáron hetente kell használni bőrápolásra, hogy teljesen megtisztítsa a pórusokat, és segítse a bőrt a természetes pH egyensúly fenntartásában. Ehhez, akkor is választhat egy maszkot egy kellemes hűtési hatás.

Ha használja tisztító törlőkendő, hogy tisztítsa meg az arcát, vagy távolítsa el a smink, a nyári hónapokban ajánlott, hogy válasszon egy hidratáló lehetőséget.

A bőr most is örül, ha nem a peeling gyakrabban. Eltávolítja a baktériumok által okozott gyakoribb izzadás.

Bőrápolás gyermekek számára nyáron
Könnyebb a gyerekeknek leégni, mint a felnőtteknek. Ezért fontos, hogy a nyári időszámítás során mindig kellő figyelmet fordítsanak a napvédelemre a szabadtéri gyakorlat során.

Azok, akik szemmel tartják ezeket a dolgokat, és ráadásul egészségesen táplálkoznak sok ásványi anyaggal és vitaminnal, élvezhetik az egészséges és gyönyörű bőrt ezen a nyáron.

Comments are closed.